Снимка: БулфотоСъпрузи са задържани във връзка с извършено тежко криминално деяние

...
Снимка: БулфотоСъпрузи са задържани във връзка с извършено тежко криминално деяние
Коментари Харесай

Задържаха съпрузи по случая с простреляния мъж в Етрополе

Снимка: Булфото

Съпрузи са арестувани по отношение на осъществено тежко престъпно действие в Етрополе, оповестиха от полицията, написа Novini.bg.

Снощи, към 20.15 часа в районното ръководство е постъпил сигнал за прострелян мъж при скандал, зародил пред частен дом на ул. " Батак ".  На адреса незабавно били изпратени полицейски чиновници.

Междувременно потърпевшият потеглил с автомобила си, само че поради пострадването, съумял да се придвижи единствено до бензиностанция в града. 32-годишният мъж от София е превозен в болнично заведение с прострелна рана в корема, с заплаха за живота.

В хода на неотложно подхванатите оперативно-издирвателни дейности от криминалисти и проверяващи служители на реда от регионалната дирекция и районното ръководство е открит причинителят, на 57 години от същия град. Заедно с него за период до 24 часа е арестувана и 43-годишната му брачна половинка. По първични данни, претекстът за осъщественото действие е от персонален темперамент.

При осъществения оглед на местопроизшествието е конфискувано оръжието на закононарушението - законно притежаван револвер 22-ри диаметър и муниции за него. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 115, вр. член 18 от Наказателен кодекс. Действията по следствието не престават под надзора на Софийка окръжна прокуратура.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР